Helsingin paras aamiainen on hotellissa

Vaikka olenkin vanha reppureissaaja ja viihdyn erinomaisesti vaihtoehtoisissa majoituksissa, on mahdollisuuksien salliessa mitä ihaninta viettää hotelliyö omassa kotikaupungissa.  Toisinaan tapahtuva hotelliyöpymisen pitäisi kuulua jokamiehen ja – naisen oikeuksiin, etenkin jos kyseessä on pienten lasten vanhemmat.

Asiasta virisi keskustelu ystäväni kanssa, joka yllätyksenä varasi itselleen ja puolisolleen hotelliyön Helsingissä. Oli kynttiläillallista, vanhan koulukunnan drinkkibaaria, poreallasta ja hotellisauna – ja aamulla tyytyväinen, hyvin yönsä nukkunut puoliso. Score! Vaikka romanttisen hotelliyön jälkeen ja vatsat piukeina notkuvan aamiaispöydän antimista olikin lähdettävä kotiin ja kohdattava arki, kantoi sen voima pitkälle tulevaisuuteen, pyykkivuoren tuolle puolen.

Kotimaanmatkailua kannattaa siis ehdottomasti harrastaa, mikäli aika tai varat eivät riitä ulkomaan matkaan! Onhan meillä koko ihana Suomi, tai ainakin oma kotikaupunki, joka kannattaa ottaa silloin tällöin haltuun. Lähellä on niin paljon kauneutta ja mielenkiintoisia asioita, että on sääli, kun sille tulee sokeaksi – sama kai pätee parisuhteeseen ja siihenkin auttoi ystäväni tapauksessa yksi hotelliyö. Esimerkiksi Expedia-matkatoimistolta löytyy 68 hotellia kohteessa Helsinki. Etsi siis hotellimajoitusta netistä ja seuraa tarjouksia sekä uutiskirjeitä: sesonkien ulkopuolella majoitus voi irrota erittäin edullisesti!

Rakastu uudelleen kotikaupunkiisi, lue turistioppaita ja matkavinkkejä, ja mene sinne, minne veisit vieraasikin. Tutustu esimerkiksi pääkaupunkiseudun tapahtuma- ja kulttuuritarjontaan osoitteessa http://www.helsinki.fi/ tai http://www.visithelsinki.fi/fi ja aloita seikkailu elokuun pimenevässä illassa.

Herkkä Helsinki!

Herkkä Helsinki!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *